Weghorst adım adım Süper Lig devine! Transferde sürpriz gelişme

Bordo-Mavililer, perşembe akşamı 2-0 kazandığı ilk maçın rövanşında Papara Park’ta Ruzomberok’u geçip, UEFA Avrupa Ligi’nde 3. ön eleme turuna kalmayı hedefliyor. Yönetim, teknik direktör Abdullah Avcı’nın talebi doğrultusunda 8 Ağustos’taki ilk karşılaşmaya forveti mutlaka yetiştirmek istiyor.

Hem Onuachu hem de Weghorst konusunda sıcak gelişmeler var. Onuachu için Trabzonspor bonuslarla birlikte 7 milyon Euro’ya kadar çıktı. Southampton’ın direncinin kırılması bekleniyor. Diğer yandan Weghorst’ta gelişmeler bir hayli olumlu…

İKNA OLDU

Abdullah Avcı’nın çok beğendiği ve devre arasında olduğu gibi yaz transfer döneminde de görüntülü görüşme yaptığı Weghorst, bazı konularda ikna oldu. Diğer detayların ise taraflar arasında konuşulduğu öğrenildi.

Burnley ile 1 yıl kontratı kalan ve Championship’e düşen İngiliz ekibinden kesin olarak ayrılma kararı veren Weghorst için bonservis talebinin de yüksek seviyelerde olmadığı belirtildi. Trabzonspor Yönetimi, hafta sonuna kadar iki yıldızdan birini şehre getirmeyi planlıyor. Şimdilik Weghorst ismi, Onuachu’ya göre daha yakın duruyor.

MARTİAL SÜRPRİZİ

Savic transferinin ardından Avrupa’nın da dikkatini çeken Trabzonspor’a, menajerler tarafından sürpriz bir isim önerildi: Anthony Martial… Manchester United ile kontratı sona eren ve bonservisi elinde olan 28 yaşındaki yıldızın kulübe teklif edildiği, ancak oyuncuyla ilgili net bir kararın verilmediği öğrenildi. Fransız forvet, geçen sezon Manchester’da çıktığı 19 maçta 2 gol atmıştı. Yüksek maaş beklentisinin yanı sıra imza parası isteği olan Martial konusunda teknik direktör Abdullah Avcı’nın kararına göre nabız yoklaması yapılabilir.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir