POCO’dan 108 MP kameralı bütçe dostu telefon geliyor!

POCO, orta seviyeye hitap eden bütçe dostu modellerine bir yenisini eklemeye hazırlanıyor. M6 5G ve M6 Pro 5G modellerinin yanı sıra şimdi de POCO M6 Plus 5G için çalışmalarını hızlandırdı. 6GB RAM ve 108 Megapiksel kamerayla gelecek cihaz neler vadediyor?

POCO M6 Plus 5G için geri sayım

M6 Plus 5G Geekbench testlerinde görüldü. Bu da yakın zamanda piyasaya sürüleceğine işaret ediyor. Performans kıyaslamalarında 24066PC95I model numarasına sahip olan cihaz; Geekbench’in tek ve çok çekirdekli testlerinde sırasıyla 615 ve 1824 puan elde etti.

Bu model numarası daha önce Google Play Console’da ortaya çıkmıştı. Geekbench testi ise lansmanın eli kulağında olduğunu gösteriyor. Aynı özelliklere sahip Redmi 13 5G’nin Hindistan’da yeni piyasaya sürüldüğünü de hatırlatalım.

Geekbench listesine göre M6 Plus 5G; daha önceki sızıntılarla uyumlu 6GB RAM ile gelecek. Snapdragon 4 Gen 2 yonga setinden gücünü alacak cihazda, 256GB’a kadar dahili depolama olması bekleniyor.

Kamera tarafında ise POCO M6 Plus 5G’nin 108 Megapiksel Samsung HM6 birincil sensöre sahip olacağı belirtildi. Arka tarafta ayrıca 13 Megapiksel ultra geniş sensör barındıracak.

Öte yandan POCO M6 5G’de; 90 Hz yenileme hızı sunan 6,74 inçlik HD+ çözünürlüklü LCD bir panel yer alıyordu. 600 nit maksimum parlaklığa sahip ekranda giriş segmentin vazgeçilmezi olan damla çentik tasarımı karşımıza çıkıyordu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir