Acun Ilıcalı, Alaçatı’da! Sürat teknesiyle deniz turuna çıktı

TV8 kanalını satın almasının ardından medya dünyasına hızlı bir giriş yapan Acun Ilıcalı, sonrasında dijital platform ve Hull City Kulübü’nün sahibi olarak yatırımlarını geliştirmişti.

Araba ve sürat motorlarına olan ilgisi ile bilinen ünlü televizyoncu, geçtiğimiz sene katıldığı bir programda “Kaç tane arabanız ve kaç tane motosikletiniz var?” sorusunu cevaplamıştı.

“DÜNYANIN ÇEŞİTLİ YERLERİNDE MOTOSİKLETLERİM VAR”

– Kaç arabanız var?
Acun Ilıcalı: Çok arabam yok, 3-4 tane.
– Kaç motosikletiniz var?
Acun Ilıcalı: 12-13 tane vardır. Taşıyamadığım için dünyanın çeşitli yerlerinde motosikletler var. Ne yapayım motorla mı gideyim yani? Dominik’te 4, Miami’de 2, Çeşme’de 3, İstanbul’da 4 tane var.

“PARAM YOKKEN DE MUTLUYDUM”

Ilıcalı, “Mutluluğu zengin olmakta aramayın. İnşallah herkes daha iyi standartlarda yaşar. Ben bu işin dibini de zirvesini de gördüm” diyerek, sözlerine şöyle devam etmişti:

Hiç param yokken yine mutluydum. Arkadaşlarımın bana davranış şekliyle güzel bir hayat yaşadım. Ekonomik olarak belli bir standarda ulaştığınız zaman daha mutlu olabiliyorsunuz. Ancak ‘zengin olayım mutlu olayım’ amacı çok yanlış. Ev senin olunca illa mutlu olmayacaksın, kirada da mutlu olabilirsin. Para mutluluk getirmez ama az para mutluluk getirir. Kendi mutluluğunu kendi dünyanda kur, tavsiyem bu.

DOSTLARIYLA DENİZ TURUNA ÇIKTI

55 yaşındaki Acun Ilıcalı, son olarak geçtiğimiz gün Çeşme Alaçatı’da sürat teknesinde objektiflere takıldı.

Ünlü televizyoncu, teknesiyle dostlarını alarak deniz turuna çıktı.

Survivor programının bitmesinin ardından soluğu tatilde alan Acun Ilıcalı, koyda denize girdikten sonra akşam üzeri bir plaja giderek yemek yedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir